14 May 2018

Order Crunchy Chocolate Chip Cookies Raya Sudah Dibuka

Amboiiii panjangnya tajuk haha. 

Alhamdulillah untuk minggu pertama bulan Mei, order crunchy choc chip cookies dapat 65 bekas. Sudah melepasi target mingguan. Jadi minggu ni kita pulunnnn lagi bagi hit target.

Berpeluh uiiiii nak siapkan. Maklum ler buat kat rumah je guna oven sebijik. Sambil risau takut oven rosak time malam-malam buta haha. Mana nak cari oven baru time macam tu. Kalau pergi beli esok pun belum tentu ada sebab kadangkala oven besar ni nak kena tunggu dua tiga hari baru dapat. 

Terkejar-kejar jugak la nak siapkan order sebabnya nak balik kampung untuk mengundi. Semangat uolsss sampai comot-comot jari celup dakwat hehe.

Cuti mengundi sudah habis, masa melepak rehatkan diri pun dah habis. Hari ni sambung balik operasi siapkan order. Sebab time cuti tu saya ambik je order cuma tak boleh dapat cepat la. Bagitau siap-siap minggu ni baru dapat.

Okay korang, order raya dah dibuka tau. Sampai bila? Tak ada tarikh tutup tapi bila-bila masa sahaja akan ditutup sehingga cukup kuota.


Untuk order sila whatsapp ke 019-3464793


Harga? RM25 sahaja sebekas. Berat 275-280 gram.


Berapa pieces sebekas? Lebih 70 pieces.

No comments:

Post a Comment