27 June 2018

Ambik Mood Nak Kembali Aktif Menulis Tentang Ilmu

Sejak sibuk mengadap oven, dah lama giler saya tak share ilmu bisnes dan lain-lain ilmu dalam bidang dan pengetahuan saya. Setakat tips tu ada la sekali sekala. Maksud saya ilmu yang boleh korang praktikkan terus.

BLOG PUN TERBENGKALAI. KAHKAH! Nampakkkk siap capslock lagi tu. Blog aje la yang dianaktirikan, facebook dan instagram tetap superduper aktif macam biasa.

Bila dah lama tak share ilmu di media sosial ni kan, rasa lain macam, rasa macam ada tanggungjawab yang tidak disempurnakan sebaiknya. Hahaha gitu uols. Memang di luarnya kerja saya mengajar, tapi saya dah niat nak kongsi juga ilmu di media sosial.

Itu yang bila lama tak buat, datang satu perasaannnnn macam tak buat kerja sebaiknya. Macam jatuh KPI gitu. Okay minggu ni saya cuba start balik ya, dah plan nak share pasal apa. Harap bermanfaat untuk yang memerlukan. Kalau saya tak buat, jangan segan silu untuk ingatkan saya. 😆



No comments:

Post a Comment