Grill Ayam Guna Nonstick Frying Pan yang Baru Beli


Hari tu saya ada beli nonstick frying pan yang baru, jenis die-cast granite, jenama Uakeen.


Tak pernah lagi guna untuk grill ayam. Biasanya saya grill ayam guna air fryer Russell Taylor. Boleh dapatkan di official store Russell Taylors di Shopee https://shp.ee/wkuwfy2 


Jadi malam ni saya grill ayam untuk dinner menggunakan nonstick frying pan. Makan dengan nasi kosong panas panas dan sambal belacan. Huiiii sedap!


Ini nonstick frying pan yang paling saya suka. Paling terbaru yang saya ada. Datang bersama penutup kaca. Sedap buat grill ayam, lebih juicy hasilnya berbanding nonstick pan lain yang ada kat rumah ni.


Saya tak jual tau, tolong review je.


Nak beli? Boleh dapatkan di Shopee Russell Taylors https://shp.ee/4bda4mx 




Post a Comment

0 Comments