Senaman Yang Mudah Diikut Untuk Beginners


Hai selamat pagi semua! 


Dua hari lepas gym dah tutup balik. Jadi terpaksa la bersenam di rumah aje dalam waktu PKPB ni. Sebenarnya tak kisah pun bersenam kat mana-mana asalkan kita seronok dan selesa.

Salah satu cara untuk menjaga kesihatan mental adalah dengan bersenam. Saya tak buat senaman yang susah pun. Buat yang senang nak ikut step by step, janji enjoy dan boleh keluarkan peluh. 


Contoh macam di bawah ni. Korang boleh search di Youtube ya, atau tekan link yang saya letak di bawah setiap gambar.


https://www.youtube.com/watch?v=Xewf0Ecyrfs


https://www.youtube.com/watch?v=94hRJAyqSBk 


https://www.youtube.com/watch?v=hMA8IqioQgc&t=248s 


https://www.youtube.com/watch?v=sXa_OljpZDo 



Post a Comment

0 Comments